Gewoon opgroeien

“Als Ellen langskomt, dan gaat er iets veranderen”.

Ik ben Ellen de Looff, een ervaren en bevlogen professional op het gebied van Tussenschoolse Opvang (TSO). Gewoon Opgroeien is mijn bedrijf.

Toen ik zes jaar geleden mijn professionele activiteiten op het gebied van TSO startte had ik al een lange staat van dienst, die begon bij mijn opleiding HBO orthopedagogiek in Den Haag en die nooit klaar is omdat ik me voortdurend blijf ontwikkelen.

Mijn werkzame carrière startte in een omgeving met mensen met een verstandelijke beperking. Ik was groepsleider, coördinator speciale thuiszorg en vrijetijdsconsulent. Ik leerde hoe mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen in een omgeving waar kwaliteit, veiligheid en respect centraal staan.

Met deze drie kernwaarden in mijn bagage heb ik een periode mijn werkzame carrière op een laag pitje gezet om me volledig op mijn gezin met drie opgroeiende meiden te kunnen richten.

Ik rolde als vanzelfsprekend in het ‘overblijfcicruit’, eerst als penningmeester en inmiddels al een groot aantal jaren als TSO-coördinator op een school in Delft.

Inmiddels zijn onze meiden groot en richt ik mij volledig op TSO-activiteiten. Ik combineer mijn vakkennis met mijn ervaring op het gebied van TSO en overblijf. En met mijn ervaring als moeder natuurlijk!

Ik ben ervan overtuigd dat kinderen zich optimaal ontwikkelen als je open en eerlijk met ze omgaat en als je ze een omgeving biedt waar kwaliteit, veiligheid en respect centraal staan. Als ze Gewoon Opgroeien.

Op mijn website leer je over mijn activiteiten: workshops, advies, coaching en thema-avonden.

Als ik langskom, dan gaat er iets veranderen.

Wil je meer weten over mijn activiteiten? Vind je het antwoord op je vraag niet op mijn website? Neem dan gewoon even contact met me op. Ik kan niet wachten tot de bel gaat.